Parametre a popis produktu

Viac ako 100 produktov v kategórii ⭐ Lopaty ponúka veľa možností na výber podľa vašich požiadaviek. Vami vybratý produkt M.A.T Kovová sádzacia lopatka 445211 je v obchodoch dostupný skladom. Často zoženiete tento produkt v akcii za cenu už 3.99 €. Nenechajte sa oklamať reklamami. Čítajte popis produktu, parametre, recenzie a diskusiu. Klasická sádzacia lopatka je skvelý pomocník pri práci v záhrade a na presádzanie kvetín. Lopatku dodávame v dvoch prevedeniach bez možnosti výberu (viď foto).  

Viac informácií a fotografií k produktu


Komentáre

Pridané: pred mesiacom
Vladislav

Ide o overenú značku, verím že všetko bude fungovať ako má.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Dana, Danica

V kategórií Lopaty som hľadala niečo kvalitnejšie – hoc aj za vyššiu cenu. Oplatilo sa mi zainvestovať. Pomohli mi najmä recenzie ostatných zákazníkov, ktoré som si našla online.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Otília

Na Heureke som hľadal kvalitné Lopaty. M.A.T Kovová sádzacia lopatka 445211 mal výborné hodnotenia a tak som si ho vybral. Zatial som veľmi spokojný.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Ida

M.A.T Kovová sádzacia lopatka 445211 som si kúpila za super cenu 3.99 €, ušetrila som 10% oproti konkurenčnej ponuke.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Štefánia

Bol to darček k narodeninám, neviem ohodnotiť kvalitu tovaru.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Cecília

S nákupom v obchode 4home.sk som bola naozaj mimoriadne spokojná. Informovali ma o celom procese vybavovania mojej objednávky a tovar som mala doma do 2 dní. Odporúčam nakupovať práve tu.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Samuel

Za cenu 3.99 € som si nemohla vybrať lepšie

Hodnotenie 4*

Pridať komentár

Sberač listia a trávy

Ideálna pomôcka pri zbere opadaného lístia alebo pokosenej trávy. Niekoľko násobne zväčší kapacitu vašich rúk pri manipulácii s opadaným lístím. Dodávame v dvoch farebných variantoch: svetlo...

Lopata hliniková skládacia FPL 4002, Fieldmann

Lopata hliníková skladacia FPL 4002, Fieldmann . Každoročne si počas snehovej kalamity každý povie , že si konečne musí kúpiť lopatu do auta . Vo vyššie položených polohách by nemala chýbať ani v...

Oceľová skladacia lopata Fieldmann FPL 4001

 Praktická oceľová skladacia lopata Fieldmann FPL 4001, maximálna odporúčaná záťaž 23 kg.

Kovová lopatka na sadenie, 28 cm

Lopatka na sadanie je nepostrádateľným pomocníkom každého záhradkára. Je vhodná pre práce v bežnej záhradnej pôde. Odolný materiál zaručí, že vám dlho vydrží.

Hodnotenie:
(85%)